Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden

Velkommen til Copenhagen Strand. Vi ønsker velkommen til et forvandlet og totalrenovert Copenhagen Strand – byens strandhotel ved Københavns nye havnepromenade. Hit kan du komme med båt, bil eller metro, og beliggenheten er glimrende med bare få minutters gange til Nyhavn, Amalienborg og Kongens Nytorv.

Nyt stillheten i de firestjerners rommene innredet i nordisk stil inspirert av lyset, vannet og den danske hyggen. Alt av interiør er håndplukket med tanke på diskré luksus, stilrene linjer og ekstra komfort, og omfatter blant annet eksklusive senger, te- og kaffefasiliteter, safe og minibar. Benytt hotellobbyen og restauranten som ditt eget møtested – den velassorterte baren og alle de hyggelige krokene i lobbyen innbyr til uformelle møter og samvær. 

På det elegante strandhotellet kan du låne en liggestol om sommeren og nyte den brede havnepromenade foran hotellet – eller du kan løpe en tur eller spasere langs vannet ved Amalienborg og Langelinie. Bydelen summer av lokalt kaféliv, kultur og kulinariske fristelser.

Velkommen til byens nye firestjerners og totalrenoverte strandhotell.

Prisgaranti