Pin it

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden

Velkommen til Copenhagen Strand. I juni 2017 forventer vi å kunne ønske velkommen til et forvandlet Copenhagen Strand, som blir byens strandhotell ved Københavns nye havnepromenade! Hit kan du komme med båt, bil eller metro, og beliggenheten er glimrende med bare få minutters gange til Nyhavn, Amalienborg og Kongens Nytorv.

Nyt stillheten i de firestjerners rommene innredet i nordisk stil inspirert av lyset, vannet og den danske hyggen. Hele interiører er håndplukket med tanke på diskré luksus, stilrene linjer og ekstra komfort, og omfatter blant annet eksklusive senger, te- og kaffefasiliteter, safe og minibar. Benytt hotellobbyen og restauranten som ditt eget møtested – den velassorterte baren og lobbyens mange hyggelige hjørner innbyr til uformelle møter og samvær.

På det elegante strandhotellet kan du låne en liggestol om sommeren og nyte den brede havnepromenaden foran hotellet – eller du kan løpe en tur eller spasere langs vannet ved Amalienborg og Langelinie. Bydelen summer av kaféliv, kultur og kulinariske fristelser.

Det nyoppussede pakkhuset blir byens nye firestjerners strandhotell, som etter planen skal stå ferdig i midten av juni 2017.

Prisgaranti