Pin it

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden

Velkommen til Copenhagen Strand. I april 2017 forventer vi å kunne ønske velkommen til et forvandlet Copenhagen Strand, som blir byens strandhotell ved Københavns nye havnepromenade! Hit kan du komme med båt, bil eller metro, og beliggenheten er glimrende med bare få minutters gange til Nyhavn, Amalienborg og Kongens Nytorv.

Nyt stillheten i de firestjerners rommene innredet i nordisk stil inspirert av lyset, vannet og den danske hyggen. Hele interiører er håndplukket med tanke på diskré luksus, stilrene linjer og ekstra komfort, og omfatter blant annet eksklusive senger, te- og kaffefasiliteter, safe og minibar. Benytt hotellobbyen og restauranten som ditt eget møtested – den velassorterte baren og lobbyens mange hyggelige hjørner innbyr til uformelle møter og samvær.

[Translate to Norwegian:] På det elegante strandhotel kan du låne en liggestol om sommeren og nyde den brede havnepromenade foran hotellet – eller du kan løbe en tur eller spadsere langs vandet ved Amalienborg og Langelinie. Bydelen summer af caféliv, kultur og kulinariske fristelser.

Det nyrenoverede pakhus bliver byens nye 4-stjernede strandhotel, og renoveringen forventes færdig i april 2017.

Prisgaranti