Familievennlig overnatting i København

Hotel Copenhagen Strand er et glimrende alternativ hvis du er ute etter et familievennlig hotell i København.

Hotellet ligger glimrende til i hjertet av København, med koselige Nyhavn, Amalienborg og shoppinggaten Strøget rett rundt hjørnet.

Til tross for sin sentrale beliggenhet er hotellet stille og fredelig, og egner seg derfor veldig godt til barnefamilier. 

Bestill for eksempel et familierom (to «connecting» dobbeltrom) på Hotel Copenhagen Strand og få en familievennlig overnatting i København.

Copenhagen Strand – eleganse i hjertet av København

Det nyoppussede Copenhagen Strand ligger sentralt til i København – et steinkast fra stemningsfulle Nyhavn.

Copenhagen Strand holder til i et av havnefrontens originale pakkhus, som stammer helt tilbake fra 1869. Bygningen er blitt omhyggelig restaurert, og innredningen er rustikk og maritim i tråd med bygningens nærmiljø og historie.

Med sin sentrale beliggenhet like ved offentlig transport til blant annet Københavns Lufthavn, Ørestaden og Amager Strandpark er hotellet enkelt å komme seg til og fra.

Nyt sommeren i København

København er spesielt vakker om sommeren, hvor byen folder seg helt ut og folk trekker ut på byens kafeer og restauranter.

Nyt de lange, varme dagene og lyse nettene i Danmarks vakre hovedstad og spar samtidig penger på opplevelser med en overnattingspakke på Hotel Copenhagen Strand.

Bestill for eksempel en Tivoli-pakke med gratis inngang til Tivoli.

Bestill rom og tilbudspakke på denne siden eller kontakt oss på telefon +45 3348 9900 eller på copenhagenstrand@arp-hansen.dk for mer informasjon.