Pin it

Copenhagen Strand – et hyggelig trestjerners hotell i sentrum

Like ut mot Københavns havnefront ligger det hyggelige gamle pakkhuset som i dag rommer hotellet Copenhagen Strand. Hotellet ligger bare et steinkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget og Amalienborg. Tar du havnebussen, kan du stå foran Operahuset i løpet av få minutter.

Like utenfor inngangen til hotellet ligger den lille fergen som går til øya Hven. Har du behov for frisk luft eller skal bli i byen i lengre tid, kan du ta en koselig dagstur til den lille øya.

Hotellets historie og fasiliteter

Det gamle pakkhuset skriver seg helt tilbake til 1869 og var en gang papir- og eskefabrikk. For å gi den gamle bygningen mer lys har rommene senere fått små karnapper. Herfra er det også mulig å se kanalen.

Hotellet er innredet i en rustikk og litt maritim stil som bidrar til å skape en rolig og hyggelig atmosfære. Bestiller du en av hotellets suiter, kan du få utsikt over kanalen. Et deilig sted å oppholde seg i lengre tid.

I kjelleren finner du hotellets rustikke frokostbuffet. I hotellets lobby ligger et business center med tilgang til PC, skriver og kopimaskin. I tillegg er det mulig å leie et møtelokale til ti personer.

Hva skal du se i København

Fra Copenhagen Strand er det enkelt å komme seg rundt i byen. Hotellet ligger like ved både metro og bussforbindelser samt ikke å forglemme havnebussen.

Du kan derfor velge å holde deg inne i byen og oppleve noen av de tradisjonelle turistattraksjonene, du kan dra ut av byen, for eksempel til kunstmuseet Louisiana, eller du kan gå på oppdagelsesferd i nærområdet. Her finner du masse små og hyggelige steder.

For eksempel er Amaliehagen et koselig sted å gå tur, men også butikkgatene Bredgade, St. Kongensgade og Gl. Strand kan anbefales. Her finner du også kunstutstillinger – i 2010 stilte de blant annet ut kunst av filminstruktøren David Lynch.

Opplev København og overnatt på Copenhagen Strand.