Copenhagen Strand – et intimt og elegant firestjerners hotell i sentrum

Like ut mot Københavns havnefront ligger det hyggelige gamle pakkhuset som i dag rommer hotellet Copenhagen Strand. Hotellet ligger bare et steinkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget og Amalienborg. Med havnebussen kan du stå foran operahuset i løpet av få minutter.

Like utenfor inngangen til hotellet ligger den lille fergen som går til øya Hven. Har du behov for frisk luft eller skal bli i byen i lengre tid, kan du ta en koselig dagstur til den lille øya.

Hotellets historie og fasiliteter

Det gamle pakkhuset skriver seg helt tilbake til 1869 og var en gang papir- og eskefabrikk. For å gi den gamle bygningen mer lys har rommene senere fått små karnapper. Herfra er det også mulig å se vannet.

Hotellet er innredet i en elegant nordisk stil inspirert av strand og vann. Bestiller du en suite eller et Executive-rom, får du utsikt over havnen.

På bakkeplan finner du hotellets frokostbuffé. I den koselige lobbyen kan du nyte en drink eller holde et møte. Det er også mulig å leie et privat møtelokale til ti personer.

Hva skal du se i København

Fra Copenhagen Strand er det enkelt å komme seg rundt i byen. Hotellet ligger like ved både metro og bussforbindelser, havnebussen og diverse havnerundfarter.

Du kan derfor velge å holde deg inne i byen og oppleve noen av de tradisjonelle turistattraksjonene, du kan dra ut av byen, for eksempel til kunstmuseet Louisiana, eller du kan gå på oppdagelsesferd i nærområdet. Her finner du en mengde små og hyggelige steder som de lokale selv besøker.

De søte resepsjonsmedarbeiderne kan hjelpe deg med å planlegge turer, anbefale restauranter og kafeer eller bare gi gode råd.

Opplev København og overnatt på Copenhagen Strand.