Overnatt på Copenhagen Strand – et hyggelig hotell

I hjertet av København, litt tilbaketrukket fra byens larm i et av de gamle pakkhusene fra 1869, finner dere Copenhagen Strand – et hyggelig og sjarmerende hotell.

Atmosfæren er varm og imøtekommende, og innredningen er holdt i klassisk nordisk design. Resepsjonen og loungen ligger på bakkeplan, og i forlengelse av disse ligger hotellets frokostrestaurant.

Hotellet har 174 rolige rom – noen med et lite karnapp der du kan sitte og betrakte vannet, noen med direkte utsikt til vannet og noen med utsikt til de renoverte husene rundt hotellet. Hotellets suiter og Executive-rom har alle direkte utsikt over vannet – et rom som innbyr til ro og fordypning etter en dag med opplevelser ute i byen.

Hotellets plassering

Hotellet ligger like ved Havnegade langs Københavns havn – en av Københavns mest sentrale og hyggelige beliggenheter. Det er enkelt å komme seg til hotellet med både metro, buss, tog og fly. Like rundt hjørnet har du Nyhavn og Kongens Nytorv, som tilbyr et vell av opplevelser for en festlig dag.

I området finner du også det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, fotografisk senter, shoppinggaten Strøget og flotte gourmetrestauranter.

Nyhavn er et kapittel for seg: Restaurantene og fortauskafeene der du kan sitte i mylderet og slappe av med en fatøl eller på kanten med føttene ut over kaien. Fra Nyhavn går de berømte kanalrundfartsbåtene med guide rundt i Københavns kanaler. Her kan du sitte i halvannen time og høre fortellinger fra så vel nåtid som fortid – en attraksjon som selv de lokale københavnerne elsker å ta del i.

Bo sentralt og opplev byen

Copenhagen Strand ligger i bydelen Gammelholm, som er preget av de lokale beboerne som er stolte av denne fine, men blant turistene mindre kjente bydelen. På Strand bor du sentralt og har god anledning til å hygge deg med de lokale københavnerne.

Skal du bo i byen over lengre tid, anbefaler vi også at du tar en dagstur til den lille, fine øya Hven i Øresund. Overnatt på Copenhagen Strand og få mer ut av tiden.