Pin it

Overnatt på Copenhagen Strand – et hyggelig hotell

I hjertet av København, litt tilbaketrukket fra byens larm i et av de gamle pakkhusene fra 1869, finner dere Copenhagen Strand – et hyggelig og sjarmerende hotell.

Atmosfæren er varm og innbydende, og innredningen er holdt i litt maritim stil. I kjelleren ligger resepsjonen og loungen, og i forlengelsen av disse ligger hotellets frokostrestaurant.

Hotellet har 174 rom, noen med et lite karnapp hvor du kan sitte og se ut på vannet. Hotellets suite har direkte utsikt over kanalen – et rom som innbyr til ro og fordypning etter en dag med opplevelser ute i byen.

Hotellets plassering

Hotellet ligger like ned mot kanalen ved Havnegade – en av Københavns mest sentrale og hyggelige beliggenheter. Det er enkelt å komme seg til hotellet med både metro, buss, tog og fly. Like rundt hjørnet har du Nyhavn og Kongens Nytorv, som tilbyr et vell av opplevelser for en festlig dag.

I området finner du også det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, fotografisk senter, shoppinggaten Strøget og flotte gourmetrestauranter. Det gamle Nyhavn er et skikkelig turistplaster, særlig i sommerhalvåret.

Restaurantene blir da til fortauskafeer hvor du kan sitte i mylderet og slappe av med en fatøl eller på kanten med føttene ut over kaien. Fra Nyhavn går de berømte kanalrundfartsbåtene med guide rundt i Københavns kanaler. Her kan du sitte i halvannen time og høre fortellinger fra så vel nåtid som fortid – en attraksjon som selv de lokale københavnerne elsker å ta del i.

Bo sentralt og opplev byen

Fordelen ved å ha base på Copenhagen Strand er blant annet at du bor sentralt, men likevel tilbaketrukket, og kan få vind i håret når du går ut av hotellet om morgenen.

Skal du bo i byen over lengre tid, anbefaler vi også at du tar en dagstur til den lille, fine øya Hven i Øresund. Overnatt på Copenhagen Strand og få mer ut av tiden.