Pin it

Gode tilbud på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har en rekke overnattingspakker og tilbud som er satt sammen slik at det er noe for enhver smak. Tilbudene er satt sammen i samarbeid med flere populære turistattraksjoner som for eksempel Tivoli, Den Kgl. Opera og ZOO, og noen av tilbudspakkene er sesongavhengige.

Les mer om noen av Copenhagen Strands tilbud på denne siden.

Parterapi og forkjælelse på Copenhagen Strand

Blir det litt for lite kjærlighet og romantikk i hverdagen? En travel hverdag med jobb og barn kan føre til at det ikke blir så mye plass til romantikk. Løsningen finner du på Copenhagen Strand.

Inviter din utkårede på et romantisk weekendopphold på hotellet. Benytt dere av vårt ”parterapi-tilbud” og tilbring en romantisk natt på hotell med en god flaske cava og mulighet for å sove lenge på søndag (utsjekking senest kl. 18).

Kulturtilbud på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har blant annet inngått et samarbeid med Tivoli, og vi kan derfor tilby en spesiell Tivoli-pakke. Opplev en spennende dag i Tivoli, og etterpå venter et nydelig rom med en myk seng på en av Københavns beste adresser.

Tilbudet gjelder i hele Tivoli-sesongen, som går fra rundt midten av april til slutten av september. I tillegg holder Tivoli åpent i uke 42 (Halloween) og fra midten av november til slutten av desember (jul i Tivoli).

Bestill ditt opphold på Copenhagen Strand direkte på denne siden, og gled deg til en spennende opplevelse.