Overnatt sentralt med hotelltilbud på Copenhagen Strand

I Havnegade like ned mot Københavns kanal ved Nyhavn ligger trestjernershotellet Copenhagen Strand i et av de gamle pakkhusene fra 1869. De gamle bygningene er omhyggelig og flott restaurert, og du føler fremdeles et streif av historien bak de rustikke murene.

Her kan du overnatte sentralt og behagelig i et av Københavns hyggelige og festligste strøk. Bestill i god tid og sjekk muligheten for å få en overnattingspakke med ulike tilbud. Se våre ulike pakker her.

Copenhagen Strand

Hotellet har 174 fine rom innredet i litt maritim stil. Noen av rommene har små karnapper med utsikt til kanalen. I lobbyens business center er det tilgang til PC, skriver, faks og kopimaskin.

I forlengelsen av lobbyen ligger frokostrestauranten, hvor det også er lagt vekt på en rustikk og maritim innredning. Hvis du i likhet med byens egne innbyggere ønsker å komme deg rundt på sykkel, er det mulig å

Hotellet verner dessuten om miljøet og inneklimaet, og er sertifisert med ”Green Key”.

Opplev byen uten å bli ruinert

København har en rekke gratistilbud og rimelige opplevelser over hele byen. Når du har base på Copenhagen Strand i den litt eldre delen av byen, er det generelt mange bygninger som det også kan være interessant å beskue fra utsiden. For eksempel Amalienborg, Børsen, Rundetårn og Det Kongelige Teater.

Å sitte på kaien i Nyhavn med sin egen boks øl og nyte stemningen er en fest i seg selv. På Kongens Nytorv kan du hver vinter gå på skøyter og kose deg.

I hele sommerhalvåret arrangeres det mange gatefester og festivaler som sprer seg rundt i alle områdene av byen, og gatene yrer av musikk og liv. Gå ikke glipp av de mange opplevelsene, og sørg derfor for å finne ut hva som foregår nettopp når du befinner deg i byen.