Pin it
Havnerundfart i København samt overnatting på Copenhagen Strand
Havnerundfart

Havnerundfart i København

Opplev København fra vannet med vår populære Havnerundfart-pakke. København er full av fine kanaler, og fra vannsiden kan du oppleve byen fra en av dens mest sjarmerende sider. Sett dere godt til rette og nyt guidenes fortellinger om de mange severdighetene som København har å by på. Bestill vårt tilbud i dag og gled deg til et nydelig opphold på Copenhagen Strand.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Frokostbuffet
Billett til havnerundfart

 

fra DKK 595,-

Pris per person i delt dobbeltrom

Havnerundfart København – maritim sjarm

På hotellet opplever du en herlig, maritim stemning som går hånd i hånd med turen på havnebåtturen. Inntrykkene er mange, og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte reisen gjennom de københavnske kanaler. En reise som rommer noen av Københavns mest populære severdigheter. Elsker du å være om bord på en båt mens du hører byen summe rundt deg, er dette et ideelt tilbud for deg. Sightseeing til vanns er en genial måte å oppleve stemningen i København på, og i tillegg er du en del av en gruppe som blir innviet i gamle historier, som gir deg større innsikt i byen du besøker. Bestill din Havnebåttur-pakke i dag, og ta med hele familien på vannet og opplev maritim sjarm på en av byens beste adresser.

Vi ønsker deg et flott opphold og en koselig havnebåttur.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.