Pin it

Havnerundfart i København

Opplev København fra vannet med vår populære Havnerundfart-pakke. København er full av fine kanaler, og fra vannsiden kan du oppleve byen fra en av dens mest sjarmerende sider. Sett dere godt til rette og nyt guidenes fortellinger om de mange severdighetene som København har å by på. Bestill vårt tilbud i dag og gled deg til et nydelig opphold på Copenhagen Strand.

 

Sightseeing med havnerundfart

Hva ønsker du å se i København hvis du selv får velge? Det er ikke alltid så lett å velge, og det slipper du også på en havnerundfart. Her går turen forbi utallige velkjente attraksjoner som Den lille Havfrue, Børsen, Langelinie og Nyhavn. Den populære Havnerundfart-pakken omfatter en overnatting på vårt maritime hotell, en billett til havnerundfart i de københavnske kanaler og en deilig frokostbuffé.

 

Velg dato og bestill din Havnerundfart-pakke i dag – så kan du glede deg til noen maritime opplevelser.

Pris per person i delt dobbeltrom fra DKK 595,-
Pris per enkeltrom fra DKK 1015,-

Tilbudet omfatter:

  • Overnatting
  • Frokostbuffet
  • En hyggelig tur med havnerundfart i Københavns kanaler.

Havnerundfart København – maritim sjarm

På hotellet opplever du en herlig, maritim stemning som går hånd i hånd med turen på havnerundfarten. Inntrykkene er mange, og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte reisen gjennom de københavnske kanaler. En reise som rommer noen av Københavns mest populære severdigheter. Elsker du å være om bord på en båt mens du hører byen summe rundt deg, er dette et ideelt tilbud for deg. Sightseeing til vanns er en genial måte å oppleve stemningen i København på, og i tillegg er du en del av en gruppe som blir innviet i gamle historier, som gir deg større innsikt i byen du besøker. Bestill din Havnerundfart-pakke i dag, og ta med hele familien på vannet og opplev maritim sjarm på en av byens beste adresser.

 

Vi håper at du får et fint opphold og en hyggelig havnerundfart.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.