Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Sankt Annæ Pl. 32, 1250 København
Copenhagen Strand har ikke privat parkering, men vi tilbyr spesialpris for døgnparkering i et overvåket parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet. Parkeringsbilletten kjøpes i resepsjonen.

Parkering

Kommer du til Copenhagen Strand med bil, kan vi tilby en spesialpris på døgnparkering i Jeudans overvåkede parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet.

For å få spesialprisen må du betale i hotellets resepsjon. Vi anbefaler derfor at du stikker innom resepsjonen før du parkerer, slik at vi kan gi deg best mulig informasjon. 

Døgnpris

Parkering i overvåket p-hus koster  .

Det er dessuten gode parkeringsmuligheter i gatene rundt hotellet.

Prisene er som følger:

Mandag–lørdag:
08.00–18.00   per time
18.00–23.00   per time
23.00–08.00   per time

Fra lørdag kl. 17.00 til mandag kl. 08.00 samt helligdager er det gratis.

Parkering elbil

På alle offentlige kommunale parkeringsplasser i København er det gratis å parkere elbiler, elmotorsykler og hydrogenbiler.

Plug-in-hybridbiler må fortsatt betale for parkering.

Du finner de nærmeste elbil-ladestasjonene via denne lenken, som henviser til København kommunes eget kart. Copenhagen Strand ligger ved den røde prikken. Ladestasjonene drives av Clever eller E.On.

Mer informasjon om parkering på offentlig vei finner du på København kommunes nettsted.

Det er også mulig å benytte Jeudans parkeringshus til parkering av elbil.

Døgnpris i parkeringshus er  .

I parkeringshuset finner du mer enn 100 Clever ladepunkter for elbil. Lading skjer ved å laste ned Clevers app til smarttelefon og på den måten sette i gang ladingen og betale ut fra gjeldende kilowattpris.

Legg merke til at du ikke trenger å reservere plass hvis du kommer med elbil, men vær oppmerksom på at parkeringshuset bare har et begrenset antall ladepunkter.

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene