Dra på hyggelig miniferie til vakre København.

København er som skapt for en miniferie – byen er akkurat passe stor og oversiktlig og har en rekke aktiviteter å by på for både barn og voksne.

København er en pulserende hovedstad med alt som dertil hører av kultur, shoppingmuligheter og gastronomi i verdensklasse.

Bo på Arp-Hansens hyggelige hotell Copenhagen Strand, så bor du midt i København og kan oppleve alle byens aktiviteter og severdigheter.

Kanalrundfart i København

Kanalrundfart i Københavns kanaler har etter hvert blitt en klassiker, og både turister og lokale københavnere elsker å se byen fra vannsiden.

På kanalrundfarten får man sett mye av København, og en dyktig guide forteller om byen og severdighetene som man passerer underveis. Kanalrundfart kan derfor være en veldig fin måte å se København på, og en flott opplevelse særlig om sommeren når solen varmer og man seiler rundt i de åpne båtene.

Etter en slik tur er det naturlig å besøke Nyhavn, hvor Kanalrundfartsbåtene legger til og hvor de mange restaurantene frister med lekker mat og drikke. Spis en is på kaien i Nyhavn og ta en spasertur i det indre København.

Bestill rom som passer til ditt/deres behov online, enkelt og greit

Du kan selv bestille rom på Hotel Copenhagen Strand, enkelt og greit. Enten du reiser alene, med kjæreste, ektefelle eller hele familien, er det enkelt å finne et hotellrom som passer for deg/dere.

Det er bare å angi inn- og utsjekkingsdato i onlinekalenderen, og i neste trinn kan du velge hvilken type rom du ønsker å bestille. Onlinebestilling er lett og raskt, men du kan naturligvis også gjerne kontakte oss på tlf. +45 3348 9901 eller e-post: copenhagenstrand@arp-hansen.dk.

Vi gleder oss til å få besøk av deg!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene