Overnatt på et hyggelig hotell i sentrum av København

I Havnegade i det indre København ligger Copenhagen Strand sentralt plassert i et av de gamle rustikke pakkhusene fra 1869, like ned mot havneløpet.

Rundt hjørnet ligger Nyhavn, som alltid har et vell av festligheter og hyggelige stunder å by på. Herfra har du enkel tilgang til resten av byen med både buss, tog, metro og vannbuss.

Dessuten er det enkelt å sykle eller gå til mange av byens severdigheter fra hotellet (som har sykkelutleie).

Copenhagen Strand

Den gamle bygningen til firestjernershotellet er fint restaurert og holdt i nordisk stil inspirert av beliggenheten ved vannet. Hotellets beliggenhet og innredning innbyr til nytelse, ro og storbyopplevelser.

Stedet er omgitt av en varm og imøtekommende atmosfære. Hotellet har 174 flotte rom med trådløst Internett, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV og deilige senger som omfavner kroppen din i søvnen.

I forlengelse av lobbyen finner du frokostrestauranten, der du kan få en god og solid dansk frokostbuffet før du går ut i byen.

Oaser og attraksjoner i nærheten

København har i løpet av de senere årene opprettet bystrender i og utenfor sentrum. Tre av dem ligger relativt nær Copenhagen Strand, slik at du kan ta en morgendukkert i det fri.

Du kan også spasere, sykle eller ta kanalrundfarten til den andre siden av kanalen, til Papirøen. Her kan du lene deg tilbake i liggestolene og nyte den avslappende atmosfæren, og glemme tid og sted. Tilbudet av mat og drikke er stort og prisvennlig – ha “base” på Copenhagen Strand og nyt byen.