Bo på et familievennlig hotell i sentrum av København

Er du ute etter et godt og familievennlig hotell i København? På Arp-Hansens hyggelige hotell Copenhagen Strand kan dere bo sentralt på et familievennlig hotell med god atmosfære og alle fasiliteter dere trenger.

Nyt ferien på Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand ligger i hjertet av København, med utsikt over Københavns havn og bare et steinkast fra sjarmerende Nyhavn. Hotellet ligger i rolige omgivelser, men fortsatt helt i sentrum av København, og egner seg derfor ypperlig for barnefamilier som ønsker en rolig beliggenhet, men likevel vil bo i nærheten av byens severdigheter.

Hotellet holder til i et av de originale pakkhusene ved havnefronten, som stammer helt tilbake fra 1869 og som blant annet har vært brukt til papir- og eskefabrikk. De gamle bygningene er blitt løpende restaurert – hotellet har nettopp vært gjennom en større oppussing og fremstår i dag som et moderne hotell i nordisk design inspirert av vann, strand og det nordiske lyset.

Hotellet har en flott frokostrestaurant hvor dere kan spise et godt morgenmåltid før turen går videre ut i byen. 

Barnevennlige opplevelser i København

København har massevis av opplevelser for barn og voksne – prøv for eksempel å ta med barna til den gamle fornøyelsesparken Tivoli eller i Zoologisk Have, hvor dere kan se dyr fra hele verden.

Dere kan også få et innblikk i hvordan det var å være barn i gamle dager – ta en tur på arbeidermuseet, som har gratis inngang for barn. København har dessuten mange gode teatre hvor både barn og voksne kan få en fin opplevelse. For de helt små arrangeres det barnekino i Cinemateket, med gode filmer for barn mellom 3 og 6 år.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene