Få rabatt på ditt hotell i København

Hotel Copenhagen Strand er et hyggelig firestjerners hotell i hjertet av København, med Nyhavn, Amalienborg og Strøget innenfor en gangavstand på noen få minutter. Til tross for sin sentrale beliggenhet er hotellet stille og fredelig, og egner seg både for barnefamilier, par, forretningsreisende og så videre.

Hotel Copenhagen Strand har dessuten flere tilbudspakker som gir rabatt på hotelloppholdet. Noen av tilbudspakkene inkluderer en opplevelse i byen, mens andre er sesongbetingede. Les mer om tilbudspakkene og hvordan du får rabatt på hotellet på denne siden!

Hotel Copenhagen Strand – i hjertet av København

Hotel Copenhagen Strand ligger i en stille og rolig gate like i nærheten av Nyhavn og Kongens Nytorv. På den måten tilbyr Hotel Copenhagen Strand det beste fra to verdener: Et dynamisk byliv kombinert med fred og ro.

Hotellet ligger i et av de originale gamle pakkhusene ved havnen, som blant annet ble brukt som eskefabrikk. I dag er det flotte gamle pakkhuset omhyggelig renovert, og har naturligvis alle moderne fasiliteter som for eksempel gratis trådløst Internett.

Rommene er holdt i en litt maritim stil, og flere av dem har en vakker og stemningsfull utsikt over Københavns havn.

Få rabatt på ditt opphold på Hotel Copenhagen Strand

En hyggelig ferie i København trenger ikke å koste en formue.

Hotel Copenhagen Strand har flere tilbudspakker som gir deg rabatt på hotelloppholdet.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene