Overnatt sentralt med hotelltilbud på Copenhagen Strand

I Havnegade like ved Københavns kanal ved Nyhavn ligger firestjernershotellet Copenhagen Strand i et av de gamle pakkhusene fra 1869. De gamle bygningene er varsomt og flott restaurert, og du føler fremdeles et streif av historien bak de rustikke murene.

Her kan du overnatte sentralt og behagelig i et av Københavns hyggelige og livlige strøk. Bestill i god tid, og sjekk muligheten for å få en overnattingspakke med ulike tilbud. Se de forskjellige pakkene våre her.

Copenhagen Strand

Hotellet har 174 flotte rom innredet i lett maritim stil. Noen av rommene har små karnapper med utsikt mot kanalen. I lobbyens Business-senter er det tilgang til PC, skriver og kopimaskin.

I forlengelsen av lobbyen ligger frokostrestauranten, som også har en rustikk og maritim innredning. Hvis du i likhet med lokalbefolkningen ønsker å komme deg rundt på sykkel, er det  mulig å leie sykkel.

Hotellet verner dessuten om miljøet og inneklimaet, og er sertifisert med «Green Key». 

Opplev byen uten å bli ruinert

København har en rekke gratistilbud og rimelige opplevelser over hele byen. Når du har base på Copenhagen Strand i den litt eldre delen av byen, finnes det mange bygninger i nærheten som kan være interessante å oppleve fra utsiden. For eksempel Amalienborg, Børsen, Rundetårn og Det Kongelige Teater.

Å sitte på kaien i Nyhavn med en øl og nyte stemningen, er en fest i seg selv. På vinteren kan du nyte omgivelsene rundt Kongens Nytorv samtidig som du går på skøyter.

Under hele sommerhalvåret arrangeres det gatefester og festivaler i alle delene av byen, og gatene yrer av musikk og liv. Gå ikke glipp av opplevelsene, og undersøk på forhånd hva som skjer de dagene du befinner deg i byen.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene