Copenhagen Strand – et intimt og elegant firestjerners hotell i sentrum

Like ved Københavns havnefront ligger det hyggelige gamle pakkhuset som i dag rommer hotellet Copenhagen Strand. Hotellet ligger bare et steinkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget og Amalienborg. Tar du havnebussen, er du ved Operahuset i løpet av få minutter. 

Hotellets historie og fasiliteter

Det gamle pakkhuset skriver seg helt tilbake til 1869, og var en gang papir- og eskefabrikk. For å gi den gamle bygningen mer lys har rommene senere fått små karnapper. Herfra er det også mulig å se vannet.

Hotellet er innredet i en elegant, nordisk stil inspirert av strand og vann. Bestiller du et rom i kategorien Suite View eller Executive View, får du utsikt over havnen.

På bakkeplan finner du hotellets frokostbuffé. I den hyggelige lobbyen kan du ta noe å drikke eller ha et møte. Du kan også leie vårt private møtelokale, Gammelholm, som har plass til 8 personer.

Hva skal du se i København

Fra Copenhagen Strand er det enkelt å komme seg rundt i byen. Hotellet ligger like ved både metro og bussforbindelser, havnebussen og diverse havnerundturer.

Du kan derfor velge å holde deg inne i byen og oppleve noen av de tradisjonelle turistattraksjonene, du kan dra ut av byen, for eksempel til kunstmuseet Louisiana, eller du kan gå på oppdagelsesferd i nærområdet. Her finner du en mengde små og hyggelige steder som også er populære blant Københavnerne.

De hyggelige resepsjonsmedarbeiderne kan hjelpe deg med å planlegge utflukter, anbefale restauranter og kafeer, eller bare gi gode råd.

Opplev København og bo på Copenhagen Strand.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene