Ta med familien på hotell

København er full av opplevelser og underholdning som lokker frem smilet og skaper gode minner – både hos barn og foreldre. Copenhagen Strand ligger med gangavstand til mange av de mest populære attraksjonene og spisestedene for familier. Dere kan for eksempel gå sammen til Skuespilhuset, som hele året har ulike forestillinger, balletter og konserter på programmet. 

Kanskje dere legger merke til alle kongehistoriene som knytter seg til bydelen der hotellet ligger. Dere får vite mer hvis dere besøker Kongens Nytorv eller Amalienborg og slottets livgarde med de karakteristiske bjørneskinnsluene. 

Bor dere på Copenhagen Strand en varm sommerdag, er det naturlig å tilbringe et par timer ved en av Københavns Havns mange solrike badeplasser, som er kåret til noen av verdens beste. Det maritime hotellet vårt ligger like ved trafikknutepunktet for buss, metro og kanalbåtturer som alle er praktiske transportmidler dersom dere skal reise lengre avstander … eller hvis føttene er trøtte etter en opplevelsesrik dag. 

Familievennlig overnatting

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene