Salgsbetingelser

16. mars 2022

Reservasjoner

Når du bestiller på nettstedet vårt, ber vi om en kredittkortgaranti. Fornavn og etternavn på reservasjonen må stemme overens med gjestens ID- og kredittkort, som skal fremvises på forespørsel ved innsjekking. Du kan se kansellerings- og betalingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet ved bestilling, og de fremgår også i bekreftelsen du mottar per e-post.

Hotellet mottar gjerne ønsker med hensyn til romfasiliteter, men disse vil ikke kunne bekreftes før innsjekking.

Betaling skjer i DKK

Valuta som vises på siden er bare veiledende – alle kjøp skjer i danske kroner.

Alle priser er totalpriser inkludert MVA og servicegebyrer.

Endring og kansellering av bestilling

Endringer og kanselleringer kan gjøres på nettstedet vårt eller ved å kontakte hotellet direkte. Legg merke til at endringer i antall netter, antall personer og lignende kan medføre endring i pris per natt.

Hvis du forsøker å kansellere bestillingen senere enn betingelsene tillater, vil dette bli opplyst. Kredittkortet du har oppgitt vil i så fall bli belastet i henhold til avbestillingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet.

Du mottar en bekreftelse på kanselleringen til e-postadressen du har angitt. Bekreftelsen er din garanti for at rommet er avbestilt.

NB: Ikke alle tilbud kan kanselleres eller endres etter at reservasjonen er bekreftet.

Innsjekking og utsjekking

Rommet står til din disposisjon fra kl. 15.00 på ankomstdagen frem til kl. 12.00 på avreisedagen. Hvis avreisetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet seg retten til å belaste deg for rompris for en ekstra natt i henhold til gjeldende listepris.

Hvis innsjekking ikke skjer på ankomstdatoen, bortfaller retten til å benytte rommet de øvrige nettene du har bestilt. Ønsker du å benytte deg av reservasjonen etter opprinnelig ankomstdato, er du selv ansvarlig for å kontakte hotellet senest på datoen for opprinnelig planlagt innsjekking. Det skal skje skriftlig (per e-post) og gjelder alle reservasjonstyper.

Vilkår for endring av Lavest mulig pris

Bare bestillinger som er gjort på nettstedet til et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan endres. Bestillingen kan ikke flyttes til et annet hotell, siden dette regnes som en kansellering og etterfølgende ny bestilling.°Endringsgebyret gjelder per bestilling.°Endring kan bare skje ved å kontakte hotellet direkte eller via Arp-Hansen Hotel Groups°fellesbooking på telefon 8030 3045 eller e-post°book@arp-hansen.dk. Ved endringer tas det forbehold om eventuelle prisstigninger. Endringen må skje før klokken 12 på ankomstdagen, ellers regnes den som en kansellering og ny bestilling.

Grupper

Prisene på nettstedet gjelder for enkeltbestillinger. Bestiller du ti eller flere rom for samme periode, regnes det som en gruppebestilling og medfører endring i priser og generelle betingelser, deriblant kansellerings- og betalingsbetingelser. Hotellet vil sende en gruppekontrakt for underskrift før bestillingene bekreftes.

Gjester under 18 år

Gjester under 18 år skal alltid ha følge av en voksen ved opphold på hotellet.

Kortgebyr

Vær oppmerksom på at du kan bli belastet et kredittkortgebyr ved betaling med visse kredittkort.

Klagemuligheter

Det er viktig for oss at du blir fornøyd. Ta alltid kontakt med hotellresepsjonen, som vil hjelpe til med å oppklare eventuelle misforståelser. Finner dere ikke en løsning, kan du kontakte ankenemda for hotell, restaurant og turisme i Danmark via°www.hrt-ankenaevn.dk°eller°europa.eu/.