Pin it

Overnatt på et hyggelig hotell i sentrum av København

I Havnegade i det indre København ligger Copenhagen Strand sentralt plassert i et av de gamle rustikke pakkhusene fra 1869, like ned mot havneløpet.

Rundt hjørnet ligger Nyhavn, som alltid og særlig i sommerhalvåret har et vell av festligheter og hyggelige stunder å tilby. Herfra har du enkel tilgang til resten av byen med både buss, tog, metro, vannbuss, bil og fly.

I tillegg er det enkelt å sykle eller gå rundt til mange av byens severdigheter.

Copenhagen Strand

Den gamle bygningen til trestjerners hotellet er godt restaurert og holdt i litt maritim stil, noe som minner oss på at vi befinner oss ved vannet. Hotellets beliggenhet og innredning innbyr til nytelse, ro og storbyopplevelser.

Stedet er omgitt av en varm og imøtekommende atmosfære. Hotellet har 174 fine rom med trådløst Internett, minibar, TV og deilige senger som omfavner kroppen din i søvnen.

I forlengelse av lobbyen finner du frokostrestauranten, hvor du kan spise en god og solid dansk frokostbuffet før du går ut i byen.

Oaser og attraksjoner i nærheten

København har i løpet av de senere årene opprettet bystrender i og utenfor sentrum. Tre av dem ligger relativt nær Copenhagen Strand, slik at du kan ta en morgendukkert i det fri.

Det nærmeste er Ofelia Beach ved Skuespilhuset. Her har du 11000 m2 med sandstrand, gressplener og utendørsservering. Om sommeren er det mange utendørsarrangementer her.

Du kan også ta DFDS' grønne kanalrundfartsrute til Halvandet rett på den andre siden av kanalen. Her kan du lene deg tilbake i liggestolene og nyte den avslappende atmosfæren, og glemme tid og sted. De tilbyr en enkel meny med grillet fisk eller kjøtt med tilbehør, som kan gjøre dagen komplett mens du kikker på stjernene.

Ha base på Copenhagen Strand og nyt byen.